Giriş yap
Üye Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Kimler hatta?
Toplam 279 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 279 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
En bakılan konular
Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN
Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Affımı DiliyoruM !!!
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·. _.: ALLAH (CELLE CELALUH) :._.·´¯) :: RAH-I AŞK
1 sayfadaki 1 sayfası
Affımı DiliyoruM !!!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir gece kalkars?n?z ....... Bir gece kalkars?n?z Çünkü bilmedi?iniz bir ?ey uyand?rm??t?r sizi Gecenin yar?s?nda ve en sessizinde. Ve hemen anlars?n?z o ?ey namazd?r. Besmele çekersiniz ve abdeste ko?ars?n?z bütün azalar?n?zla... Gecenin o zifiri karanl???nda abdestin nuru ayd?nlat?r odan?zla beraber aln?n?z? kalbinizi Doldurur nuuuurla içinizi... Ve dün geceden sizi bekleyen seccadeniiiiz tesbihiniiiz... Usulca aralars?n?z dolab?n kap?s?n? Al?rs?n?z seccadenizi tesbihinizi... Elleriniz de?ince tesbihinize seccadenize Dokunur seccadeniz tesbihiniz kalbinize... Ve yava? yava? açars?n?z kat kat seccadenizi Korsunuz yan?ba??na katlanmi? tesbihinizi... Sanki o anda kat kat aç?lan seccadeniz de?il de Yedi kat seman?n kap?lar?d?r size... Ve niyet edersiniz Rabbim Allah?m ey Rahman ey Rahim dersiniz Aff?m? diliyorum Huzuruna kabulümü umuyorum Mirac?m? istiyorum Kabul eder misin? divan?na durmam? Kabul eder misin? huzurunda ellerimi ba?lamam? k?yam?m? k?raat?m?... Ve bana yard?m eder misin? rukümla senin önünde e?erken nefsimi... kalbinizin en sessiz ama en derin yerinden Allah?m dersiniiiz Ve dudaklar?n?z?n aras?ndan dökülüverir sessiiiz hayk?r???n?z: Dizlerim ellerim ve aln?m hep beraber yere de?di?inde Secdeye vard???mda Nasiplendirir misin? bu günahkar kulunu az?c?k ta olsa rahmetinden Evet biliyorum buna lay?k de?ilim Her gün her saat ve her dakika günah i?liyorum sana isyan ediyorum sana kar?? geliyorum. Ama yine de bunu istiyorum Pi?man?m Kusurlar?ma eksiklerime hatalar?ma günahlar?ma Söz veriyorum sana tevbe ediyorum pi?man?m Bir de?il yüz de?il biiin defa tevbe ediyorum günahlar?ma... Allah en büyüktür dersiniz B?rak?rs?n?z arkan?zda bu dünyaya ait her ne varsa Ve ba?lars?n?z namaz?n?z? edaya Art?k önünüzde sadece kabe ve bir de o serdi?iniz seccade vard?r... Ve sanki ba??n?z?n üstünde uçmas?ndan korktu?unuz bir ku? varm??cas?na k?yamda durursunuz Hiç k?p?rdamadan... Ellerinizle birlikte ba?lars?n?z Rabinizle aran?zda bir ba?... Okursunuz kitab?n?z? Kur'an'? Kerim'i... ?imdi kaçar sizden ?eytan en büyük dü?man sizinle birlikte e?ilir Gün boyu sava?t???n?z nefsiniz... E?ilmi?sinizdir fakat bir o kadar da yükselmi?sinizdir Hu?unuzla göklere eri?mi?sinizdir Art?k kalbiniz farkl? atmaktad?r Ruhunuz özgürdür Heyecan?n?z artm??t?r Çünkü s?rada secde vard?r Rab'le bulu?ma an? vard?r B?rak?verirsiniz secdeye usulca S?ras?yla dizlerinizi ellerinizi ve aln?n?z?... Yava? yava? Usul usul karanl?k geceyle birlikte f?s?ldars?n?z: Sübhane rabbiyel ala Sübhane rabbiyel ala Sübhane rabbiyel ala... ?çiniz dolmu?tur Çünkü kalbiniz mutmain olmu?tur... Ve en sonunda ba??n?z öne e?ik oturursunuz Tahiyyat? okursunuz selam sana dersiniz ve rabinizin selam?n? al?rs?n?z sonra Fahr-i kainat efendimizi yönünüzü döndü?ünüz kabenin mimar? ?brahim (as)'? selamlars?n?z Ve sonra yine selamlars?n?z Gece gündüz hep sizinle olan Amellerinizi yazan Sizi koruyan meleklerinizi yava? ama bir o kadar da sessiz... çünkü vakit seher her ?ey sessiz Art?k namaz?n?z bitmi?tir elleriniz aç?lm??t?r vakit dua vaktidir kalbiniz bir bir s?ralar dualar?n?z? der amiiin sessiz dudaklar?n?z yatakta b?rakt???n?z uykunuz ban?ba??n?zda melekleriniz önünüzdeki seccadeniz ve bir de tesbihiniz Konmu?tur aç?lan ellerinize aff?n?zistekleriniz arzular?n?z dolmu?tur kalbinize huzurunuz sukunetiniz ve mutlulu?unuz... al?nt?.... | ||
|
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·. _.: ALLAH (CELLE CELALUH) :._.·´¯) :: RAH-I AŞK
1 sayfadaki 1 sayfası