Giriş yap
Üye Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Kimler hatta?
Toplam 281 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 281 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
En bakılan konular
Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN
Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Gül Yürekli Nebime...
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·._.: HZ. MUHAMMED ( SALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ) :._.·´¯) :: EN SEVGİLİYE
1 sayfadaki 1 sayfası
Gül Yürekli Nebime...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BEN... Ey Sevdi?im,En Sevdi?im! ?çimdeki susmayan,inleyen sesimi susturamad?m, anla??lamad?m, anlatamad?m,anlayamad?m.San?k olarak yarg?land???m hayat mahkemesinde,hakim ve savc? olman?n verdi?i sorumlulu?u da yüklenmi? bedenim,Tek celsede karar? verilmi?tir san???n;Ceza yerim olan beynimde, müebbed habis verilmi? dü?ünceme,?çerde ayr? bir mahkeme...Kaçmaksa çare, sonsuz bir uçurumun e?i?inde sonu olmayan bir yardan yuvarlan?rd? dü?ünce... Ölmek ne kolay çözüm idam ne kadar kolay karar,Zor olan kal?p direnmek Zor olan imtihan? geçebilecek... ~~~~~~Ben en zor imtihanlarday?m beynimin içinde...~~~~~~ Ya Nebiallah! Güzel olan ne varsa enkazlar?n alt?nda kalm?? ya?anan beyin depremlerinde.Göçler ya?anm?? fikirlerde, Nurlu beldelerden okyanuslar?n derinlerindeki yitik ?ehirlerin süslü mekanlar?na.Nedenler kaybolmu?,Senin ad?n kalm?? dilimde Sen ve yine Sen...Düzensizli?i düzeltmek için çabalayan, bir kaç dostunun önüne duvarlar örülmü?. ~~~~~~Ben güzeli aramaktay?m duvar diplerinde...~~~~~ Ey Gülüm! Hakka bat?l diyen,diyeni ?aha kald?ran,bat?l ile ya?ayan,ya?amayana ya?am hakk? tan?mayan,böylelikle ya?ad???n? zanneden bir grup ölü aras?nda ya??yorum.Onlar ya?am?n kayna??n? bilmiyorlar. Bilmiyorlar Seni... ~~~~~~Ben Senin özlemindeyim...~~~~~~ Ey Rasulum! En kötü günlerimde Seninleyim.Uçurumun kenar?nda bedenim ,hislerim tükenmi?,dü?üncelerim sanc?larda ,basiretim be?eriyetle perdelenmi?,kaskat? kesilmi? kalbim bir de doymak bilmeyen nefsimle birinin beni itmesini beklemekteyim.Ama Senin Sevgin b?rakm?yor beni.Bir çift kanat oluyor kollar?ma... ~~~~~~Ben Sevdan?n uçurdu?u mücrimim...~~~~~~ Sultan?m! Sevilmedi?im halde sevmeyi,hasretleri sineye çekmeyi,ac?y? doya doya yudumlamay?,kah?rlar? seve seve çekmeyi ö?rendim Seni seveli. Ö?rendim ama Seni hakk?yla sevememenin ?zd?rab? kavuruyor beni.Seni sevmeyi istemeyi istiyorum..Bunu bile beceremiyorum.Ben Sen sevmesen de severim,Zaman?n sevdal?lar?ndan de?ilim,Bir tebessümün için iste can?m? vereyim... ~~~~~~Ben beni sevece?in günün özlemindeyim~~~~~~ Ey Sevgili! Kabuslar?m?zda gördü?ümüz kentlerde ya?an?r olmu? Senin yoklu?unda ! Tükenen nefesim mi yoksa bu kentin kirli havas?m? soluk alamay???m?n nedeni?Sevdi?in insanlar nereye gitti?Bedenimdeki dinmek bilmeyen öfkenin nedir sebebi, Firar eden beynimin her zerresi en derin uykular?n içinde yorulmu? yol almaktan; bu sorulara cevap veremiyor.Cevap verecek olanlar bu kenti çoktan terketti. ~~~~~~Ben Senin beni bu kabustan uyand?rman? beklemekteyim...~~~~~~ Ey Sultan?m! Ça??m?n dipsiz, lo?,köhne kuyular?nda yuvarlanarak ya??yorum.Kuyunun en derininde nefsimin kölesi olmu?um,Nefsim zamana uyuyor,beni bo?uyor zaman,bu dünya beni hiç anlam?yor,ya?an ya?mur bile kirletti?imiz topraklar? temizlemeye yetmiyor,Oysa ya?mur hep ayn? ya??yor, ~~~~~~Ben Senin ya?murunda ?slanmaktay?m...~~~~~~ Efendim! Kör bir b?ça??n açt??? yarad?r beynimin içinde sürekli kanay?p duran,B?çaklar? bileyin!Bütün be?eri hislerimi kesip als?nlar beynimin içinden.Çünkü orada yaln?z Sen kalmal?s?n.Sen kanayan yarama ?ifas?n... ~~~~~~Ben ?ifas?n? Senden bekleyen bir yaral?y?m...~~~~~~ Ey Nebi! Ruhum ölü de ben mi ya??yorum bu harabede,bu harebemi benim bedenim,?u karart? m? kalbim,karart?ya dokunam?yor ellerim ,Rabbim ben bu kalbi Sana nas?l getireyim ,Ben bu halde Sana nas?l geleyim?Habibim Senden ?efaat isteyen bendim,bu kadar siyah de?ildi o zaman kalbim,nas?lda artt? siyah noktalar? kalbimin ,Hakk?m yok biliyorum.Yinede... ~~~~~~Ben kapkara kalbimle Senden ?efaat diliyorum...~~~~~~ Ey Nûr-i dilârâ! Bir gözya?? oluyor dü?üm dü?üm ak?yor kederim ruhuma,ruhum görünmez diyarlarda geziniyor,her diyarda Senin ad?n,Aheste aheste Gül kokusu geliyor her diyardan,ruhum kokunla mest olmu?,Bedenimse dünyan?n hengamesinde.Hüzünlerle bezenmi? kalbim bin bir çeli?kiler içindeki dü?üncelerimle yoruluyor,kaybettikçe kayboluyorum yüreklerde,tavizlerim sonum oluyor.Sonum oluyor tavizlerim ama sonlanm?yor nedense?Gözlerime mil çekiyor ya?am?n renkli yüzleri,Gözlerim kapal?,Ama... ~~~~~~Ben bana bakan gözlerinin hayalindeyim...~~~~~~ Ey Efendim! Yalanc? sevgilerin tuza??nda Sen en gerçe?iydin sevginin, Ve sevmemin nedeniydin,Beni yakan sevdand?,yakan ve yaralayan,derdimdi Sevgin, derman?yd? bütün dertlerimin..derdim de derman?m da Senin sevgindi... ~~~~~~Ben derdimi Senin Sevginle giderenim...~~~~~~ Habibim! Sevgiye kara çal?nd? Senin yoklu?unda,sevgiler üç kuru?a sat?ld?,Sevda karayd? yoklu?unda,Güne?in ayd?nlatt??? d???m?za inad,içimiz en karanl??? ya??yordu kuyusunda,köhne dü?üncelerin pençesinde ç?rp?nan ,karanl?k gecelerde Ay?n ?????yla ayd?nlanan zerrelerimiz de?ildi sanki. ~~~~~~Ben karanl?k gecelerde , güne?i bekleyen bir bayku?um...~~~~~~ Rasulum! Ne zaman yaln?zl???n mezac?na dü?sem ,çaresizlik bürüse dört yan?m?,zifiri karanl???nda kalsam ?u ayd?nl?k görünen simsiyah dünyan?n, Senin Nurundu beni ayd?nlatan, ~~~~~~Ben Nurunla ayd?nlanan alacakaranl???m...~~~~~~ Ey Hakk habibi! Kendimi kand?rarak geçiyor zaman,Geçiyor da beynimin içindeki yaramda büyüyor zamanla, ac?s?na dayanam?yorum.Bedenimin her yan? da nasibini al?yor bu yaradan.Ama yinede nimetlerini benden eksiltmiyor Yaradan!Ya?am?m?n nedeni Efendim Senin sevdan!Geçen her anda omzumdaki yükümün a??rl??? beni vuruyor.S?rt?mdaki bu kambur beni yürütmüyor.Dualar?m yetmiyor günahlar?m? hafifletmeye ~~~~~~Ben günahlar?n? bile ta??yamayan bir acizim...~~~~~~ Ey sevgili! Bir yolum var benim,yolum karl?,yolum karanl?k,yolum buzlu,yollar yak?n olmu? lakin uzakl?klar yak?n oldu?u günden beri yüreklerde o denli uzak olmu? birbirine,sevdalar harap olmu?,düzenin bozuklu?u da en çok beni vurmu? sanki,kan revan içinde her yan?m,bir de Sensiz kalma korkusu ta??yorum,yükümün a??r oldu?unu biliyorum.Yolum uzun yürüyorum,Dikenlerin bile gül oluyor yollarda... ~~~~~~Ben dikenlerini görmeyen bir amay?m~~~~~~ Ey Andelibi Zi?an! Arkamda b?rakt?m bütün ya?ananlar?,olmazlar? unuttum,?u yalan dünyan?n yalanlar?na,Ac?lar? sineye çekmeye,yüksek makamlarca(!) hor görülmeye al??t?m, Al??t?m da Bir tek Senin beni sevmemen dü?üncesine al??amad?m Efendim.Ya beni sevmezsen? dü?üncesi donduruyor her yan?m?,Her yan?m özleminle yanarken buz kesiyorum aniden.Ne görebiliyor,ne duyabiliyorum o an.Sevgini haketmiyorum biliyorum...Ben Seni çok seviyorum...Senin de sevgini istiyorum.. ~~~~~~Ben Senin sevgini istemeyi bile beceremeyen bir sevdal?y?m...~~~~~~ Sevgili! Nefsimin esaretinde ömrüm geçiyor,Öyle bir esaretki hürlü?ün bedeli yine nefsimde gizli..,Ben bitiyorum,Özgürlük için k?l?m? k?p?rdatm?yorum,Her geçen gün tüketiyorum ömrümün en güzel y?llar?n? bu esaretle. Y?llar ne çok ?eyi götürüyor benden ,iyi olan ne varsa azal?yor,Kimbilir ne çok ?ey için gecikiyorum,Günahlar?msa tek art? oluyor hayat?mda,Dua etmeye utan?yorum, Günahlar?m çok ama ellerim semada Efendim... ~~~~~~Ben ellerini semaya açan bir yüzsüzüm...~~~~~~ Ey Efendim! Ellerim duada,günahlar?m umman? ta??rd?,Yalvarmalardaki dilimle, gözümdeki ya?larla,ba??m e?ik,ba?r?m yan?k olarak; ahu efkan edip Senden,Sana dua dua yalvaran,Sana kar?? sayg?yla dopdolu olan ve Senin yoluna yönelen kalpler diliyorum.Kalbimde bir Sevda var Efendim,Bu sevda Sensin, Yaln?zca Sen... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve Du@ iLe [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |||
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·._.: HZ. MUHAMMED ( SALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ) :._.·´¯) :: EN SEVGİLİYE
1 sayfadaki 1 sayfası