.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:.
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Salava10

Join the forum, it's quick and easy

**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Salava10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 17 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 17 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
» Kutsalınıza Hakaret Edilmesi İncitiyormuş Değil mi?
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime122.09.23 10:37 tarafından RıZa BeRKaN

» Namazı terk eden adam dinini bitirmiştir!
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime112.01.23 12:26 tarafından RıZa BeRKaN

» Muhammed sen canımın cananısın Muhammed sen gözümün ışığısın Muhammed
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime112.01.23 10:10 tarafından RıZa BeRKaN

» ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI : ACELECİLİK …!!!
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime117.11.22 17:23 tarafından RıZa BeRKaN

» i M a N i L e G ö N D e R B i Z i
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 18:29 tarafından RıZa BeRKaN

» Hazreti Ömer'den (r.a) birbirinden kıymetli 18 nasihat...
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 18:22 tarafından RıZa BeRKaN

» EN BÜYÜK KABADAYI'LIK EFENDİLİK'TİR
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 18:00 tarafından RıZa BeRKaN

» Hep yolcuyuz böyle gelir gideriz. Dünya senin vatanın mı yurdun mu?
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 12:00 tarafından RıZa BeRKaN

» Sadece Kur’an Yeter mi ? KUR'AN YETER DİYENLERE
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 10:35 tarafından RıZa BeRKaN

» İNCEDEN İNCEYE GİYDİRİYORLAR SİZE MÜSLÜMANLAR
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 8:35 tarafından RıZa BeRKaN

» Recep Tayyip Erdoğan EVET O bir #DünyaLideri
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 8:11 tarafından RıZa BeRKaN

» Zordur kurban zordur, ayrılık zordur...
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 8:03 tarafından RıZa BeRKaN

» Allah ve Rasulü için göz yaşı dökenlere selâm olsun.
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 7:57 tarafından RıZa BeRKaN

» 2 MiLYaR TaKiPÇiSi VaR
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.22 7:34 tarafından RıZa BeRKaN

» Ne NeDiR?
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime120.01.22 11:54 tarafından RıZa BeRKaN

» ÖĞÜT VEREN AYETLER
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime120.01.22 10:58 tarafından RıZa BeRKaN

» Faizcileri deşifre edeceğiz.. Takip edeceğiz..
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime122.10.21 13:26 tarafından RıZa BeRKaN

» ANLAMSIZLIK HASTALIĞI: ANoMİ ‼
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.21 11:49 tarafından RıZa BeRKaN

» Mustafa Özcan Güneşdoğdu Rabbim Sana Sığınırım
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.21 11:46 tarafından RıZa BeRKaN

» Zengin Tüccar ve 4 eşi hikayesi.
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Icon_minitime111.10.21 11:41 tarafından RıZa BeRKaN

Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN

Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anket

İRFaN MeCLiSi & RaH-ı AŞK FoRMuMuZa NaSıL ULaŞTıNıZ?

**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_lcap67%**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_rcap 67% [ 4 ]
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_lcap0%**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_rcap 0% [ 0 ]
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_lcap0%**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_rcap 0% [ 0 ]
**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_lcap33%**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Vote_rcap 33% [ 2 ]

Toplam Oylar : 6

RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**

**yorgunum Hemde Çok Yorgunum**  Empty **yorgunum Hemde Çok Yorgunum**

Mesaj tarafından EyLüL 30.06.10 12:23

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yorgunum hem de çok yorgun… Ne olur biraz sessizlik İçimde yükselen çığlıklar biraz susun Ey yüreğim artık dinlemekten yoruldum senin haykırışlarını… Görmüyor musun etrafındaki dostlukların oluşturduğu yaraları? Hala direniyorsun, delice sarılıyorsun seni paramparça edenlere Deli desem deli değilsin, akıllı desem maalesef hiç değilsin söylesene ey yüreğim sen nesin? Şimdi seni neyleyeyim? Kaldırıp atayım mı dağlar başına, gömeyim mi toprakların koynuna söyle neyleyim ey yüreğim?

Bak etrafına, aç gözlerini, uyan artık uyan! Sözler çoktan yitirdi anlamını daha ne boğulursun bu satırlar arasında… Her elveda ya sen merhaba demişsin, her canın yandığında yeniden yanması için kapılar açmışsın İçindeki kırıklar hala batmaz mı tenine, yakmaz mı ciğerinin paresini? Ne çok sorular soruyorum sana değil mi(?) Ama hala cevap alamıyorum çünkü dilin lâl olmuş, tüketmişler seni Konuşmaya bile mecalin yok Hani desem ki haydi koş bak çiçeklerle dolu vadi seni bekliyor, ona bile koşacak dermanın yok Sen nesin biliyor musun?
Sen gözleri ile değil yüreği ile bakmaya çalışan bir körsün bu devr-i cihan içinde…

Bir zamanlar cıvıl cıvıldın, aldırmazdın hayata, sende açılan yaralara Gülümserdin umutla her doğan güne, mutluluk damlardı kaleminden sayfalara, görmek istediğin gibi bakardın bu fani dünyaya ama gördüğün gibi değil, senin var etmeye çalıştığın dünya bu değil Yakamozlar eskisi gibi yansımıyor denizin dalgalarına, bakan yok senin mest olduğun mehtaba
Benzemiyor bu hayat senin o okuduğun kitaptaki satırlara…
Artık sevdalar sevda değil, yürekler Gül-i zar değil uyan artık uyan!

Bak dertlerini anlattığın gecenin bağrında kıvranıyorsun usulca…
Görmüyor musun yok artık sırdaşın saydığın yıldızlarda… Söylesene ne yapmalı seni, onlarda terk edip gittikten sonra…
Kaldır başını bak semaya burası dünya, sense dalıp gitmişsin hülyalara uyan artık uyan!

Hayatın hangi yakasında koşuyorum Sevmeyi unutan bu şehrin hoyrat kaldırımlarında hangi güftesini çalıyorum hayatın Hangi yolda koşuyorsam yamaçlarına hep efsun değmiş Hangi güftesini çalıyorsam sonu hep ayrılıkla bitiyor anlamıyorum Hep köşelere baktım hep köşelerden baktım aşkın sevginin hayatın Şiir tadında bir anlamı olmalıydı belki bu yaşadıklarımın Kana bulanmış bir kanattır yamaçlarında çırpına çırpına duran Ey hiçbir zaman hiç kimsenin giremediği yüreğe giren sevgili İçimde kanayan ve her gün bir yerimi deşen hançer gibi hüzünlerini yaşıyorum Bu kaçıncı gece böyle sana kaçışım kendimden Ve bu kaçıncı vurulmam böyle hayatın kalbinden

Kendi küçük dünyamda sonu senle biten bir şiir yazmaya başladığım günlerdi sana susuşum Kim bilir belki olmayacaktın bu dizelerin kafiyesinde ama bir çırpınıştı bu Hangi şiirde ismin geçmişse en güzel dizesi olmuştur şiirin Yine de belki olmayacaktın kafiyesi eksik şiirimde Sadece sonu senle bitecekti Ne zamanki gözlerin aklıma geldi kırılgan dizeler yazmaya başladım Büyümek istiyordum bu küçük dünyamda Hayata dair endişelerimi anlatmak istiyordum
bu şehrin güzel insanlarına Bu dünyayı dolara endeksli sözde özgürlük diye kan gölüne çeviren sahte sevgilerin nasıl infilak ettiğini görüyorum Nerede mi, tabii ki bu şehrin, güzel insanların yüreğinde Kalbine dokunarak yürüyorum hayatın Bu şehrin güzel insanlarının dualarıyla sana dualar ediyorum Çünkü gittiğim yolun anlamısın sen Ben büyümeye çalıştıkça hayat da büyümeye başladı Ben senin farkına vardıkça hayat da beni karşısına aldı Sevmek bir eylemdir, kolay değil anladım Ben zoru başarmaya çalıştıkça hep az ötemde duruyorsun Ve ben yine köşelere bakıyorum, köşelerden bakıyorum aşkın, sevginin, hayatın… Ben kahroldukça sen büyümeye başladın küçük dünyamda Can Yücel’in “unutma sevdiğin kadar sevilirsin” sözü zonkluyor beynimde Yamaçlarında çırpına çırpına durmam ondandır Ondandır her gün bir yerimi deşen hançer hüzünlerini yaşayışım

Hep eylül mü yaşar bu yara Sen olmayacaksın diye kafiyesi olmayacak mı şiirimin

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (alıntı) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EyLüL
EyLüL
BAĞIMLI ÜYEMİZ
BAĞIMLI ÜYEMİZ