.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:.
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Salava10

Join the forum, it's quick and easy

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Salava10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 109 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 109 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
» Kutsalınıza Hakaret Edilmesi İncitiyormuş Değil mi?
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime122.09.23 10:37 tarafından RıZa BeRKaN

» Namazı terk eden adam dinini bitirmiştir!
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime112.01.23 12:26 tarafından RıZa BeRKaN

» Muhammed sen canımın cananısın Muhammed sen gözümün ışığısın Muhammed
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime112.01.23 10:10 tarafından RıZa BeRKaN

» ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI : ACELECİLİK …!!!
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime117.11.22 17:23 tarafından RıZa BeRKaN

» i M a N i L e G ö N D e R B i Z i
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 18:29 tarafından RıZa BeRKaN

» Hazreti Ömer'den (r.a) birbirinden kıymetli 18 nasihat...
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 18:22 tarafından RıZa BeRKaN

» EN BÜYÜK KABADAYI'LIK EFENDİLİK'TİR
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 18:00 tarafından RıZa BeRKaN

» Hep yolcuyuz böyle gelir gideriz. Dünya senin vatanın mı yurdun mu?
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 12:00 tarafından RıZa BeRKaN

» Sadece Kur’an Yeter mi ? KUR'AN YETER DİYENLERE
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 10:35 tarafından RıZa BeRKaN

» İNCEDEN İNCEYE GİYDİRİYORLAR SİZE MÜSLÜMANLAR
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 8:35 tarafından RıZa BeRKaN

» Recep Tayyip Erdoğan EVET O bir #DünyaLideri
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 8:11 tarafından RıZa BeRKaN

» Zordur kurban zordur, ayrılık zordur...
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 8:03 tarafından RıZa BeRKaN

» Allah ve Rasulü için göz yaşı dökenlere selâm olsun.
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 7:57 tarafından RıZa BeRKaN

» 2 MiLYaR TaKiPÇiSi VaR
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.22 7:34 tarafından RıZa BeRKaN

» Ne NeDiR?
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime120.01.22 11:54 tarafından RıZa BeRKaN

» ÖĞÜT VEREN AYETLER
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime120.01.22 10:58 tarafından RıZa BeRKaN

» Faizcileri deşifre edeceğiz.. Takip edeceğiz..
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime122.10.21 13:26 tarafından RıZa BeRKaN

» ANLAMSIZLIK HASTALIĞI: ANoMİ ‼
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.21 11:49 tarafından RıZa BeRKaN

» Mustafa Özcan Güneşdoğdu Rabbim Sana Sığınırım
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.21 11:46 tarafından RıZa BeRKaN

» Zengin Tüccar ve 4 eşi hikayesi.
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Icon_minitime111.10.21 11:41 tarafından RıZa BeRKaN

Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN

Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Anket

İRFaN MeCLiSi & RaH-ı AŞK FoRMuMuZa NaSıL ULaŞTıNıZ?

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_lcap67%YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_rcap 67% [ 4 ]
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_lcap0%YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_rcap 0% [ 0 ]
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_lcap0%YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_rcap 0% [ 0 ]
YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_lcap33%YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Vote_rcap 33% [ 2 ]

Toplam Oylar : 6

RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :))

3 posters

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Empty YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :))

Mesaj tarafından RıZa BeRKaN 22.06.10 20:40

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN.. HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST’TİR İNŞALLAH. MY’A QUESTİON SORARSAN BEST’İM ALLAH’A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG’İM. MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL’DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER’LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER’İ SEE ÇOK SELAM SONG. LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE’YE SONG SAKIN YENİLMESİN. MY BRODHER’İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY’A SONG. MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL’UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH’I SÖKTÜM.İ’M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR’A SÖZ VERDİĞİM GİBİ MAİL’İME SON VERİRKEN YOUR’UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR’U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH.

–TÜRKÇE–

merhaba can dostum.ben abuzittin. nasılsın arkadaşım.çoluk çocuk nasıl.iyidir inşallah.bana sorarsan iyiyim allah’a şükür.dünya işte yuvarlanıp gidiyorum. anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşallah.epeydir anamla konuşamıyorum.eğer anamı görürsençok selam söyle. la arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin. abimin çocuğu olmuş.erkek mi kız mı olduğunu bilmiyorum.çocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana söyle. ingilizce dersi görüyorum.ingilizceyi söktüm.şakır şakır ingilizce konuşuyorum.size söz verdiğim gibi. mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorum.sizi çok özledim.hele bi yaz gelsin geliyorum inşallah.

RıZa BeRKaN
RıZa BeRKaN
KuRuCu / YöNeTiCi
KuRuCu / YöNeTiCi

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Empty Geri: YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :))

Mesaj tarafından EyLüL 22.06.10 22:15

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne ingilizce ama çok güldüm bu ne böyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

eme?ine bereket

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve Du@ iLe [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EyLüL
EyLüL
BAĞIMLI ÜYEMİZ
BAĞIMLI ÜYEMİZ

YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :)) Empty Geri: YoK BöYLe iNGiLiZCe MeKTuP :))

Mesaj tarafından abd-i_aciz 30.06.10 12:44

RıZa BeRKaN demiş ki:
ENGLİSH’I SÖKTÜM.İ’M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.

abd-i_aciz
abd-i_aciz
ÖZEL ÜYEMİZ
ÖZEL ÜYEMİZ

- Similar topics