Giriş yap
Similar topics
Üye Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Kimler hatta?
Toplam 11 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 11 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
En bakılan konular
Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN
Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
1 sayfadaki 1 sayfası
Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“yüreğimin büklümleri hep birbirine yapışmaya çalışır, ben de yüreğimi açmak için büklümleri hep yeniden çekip koparmak zorunda kalırım”
Körün parmak uçları kadar hassastır benim yüreğim; ama ellerimle kırarım yüreğimi, ellerimdedir aslında mutluluğumun katreleri. ellerim ki bir nazik dokunuşu özler; yüreğime nazikçe dokunmayı öğrenebilsin diye.
Bir gülün yaprakları kadar titrektir yüreğim benim; rüzgârdan bîhaberken yaşadığını iddia eden bir kelebek gibi. hayatı özlemlerindeki kadar yalın sanan; her güzel’i yar bilen, her çiçekten bal yapabileceğini sanan. her baharda cana ereceğini sanan, her cemreyi hayat’a müjde sayan bir kelebek gibidir benim yüreğim.
Hazanda toprakla hemhâl olan yapraklar gibi savunmasızdır benim yüreğim; savrulmayı hayatın gereği bilen, vuslatın gereği sayan. toprağı öptüğünde beyaz’ın hıfziyetinde kalacağını düşünen yapraklar gibi. kış, mü’minin baharıdır*** diyerek sevgisinin rotasını ibadetinin gölgesinde çizer sevgili; her demin baharı başkadır aslında. Her ölümün bahanesi, bahara varmaktır.
Yüreğe gelen ilham kadar geçicidir benim yüreğimin ömrü; pervanenin ömrü kadar. şem’im aşk’ın “elif” halini yaşarken ben “dal” oluyorum aşk karşısında; ben lâl oluyorum hayat karşısında…Ben susmayı seviyorum….
Bir bebeğin acziyeti kadar derindir benim yüreğimin el-hakîm karşısındaki acziyeti.hikmetin muhafızı sanki ömür tezgahıma gelenler. Letâfetle dokunan yâr’in hikmeti bu kadar gizli olamaz gündelik telaşların donattığı hayatın kıvrımlarında. Bu kadar gizli olamaz aşk! Bu kadar gizlenemez hüzün, aşk’ın satırları arasına. Aşk ki aşikârdır her hali mecnunluğu hakkıyla yaşayana.
Bir Leyla yüreği kadar aşkı hak etmiştir benim yüreğim; çünkü yüreğin tabiatıdır aşk! Yüreğin tabiatıdır aşk için hazana razı olmak
“yüreğimin büklümleri hep birbirine yapışmaya çalışır, ben de yüreğimi açmak için büklümleri hep yeniden çekip koparmak zorunda kalırım”
Körün parmak uçları kadar hassastır benim yüreğim; ama ellerimle kırarım yüreğimi, ellerimdedir aslında mutluluğumun katreleri. ellerim ki bir nazik dokunuşu özler; yüreğime nazikçe dokunmayı öğrenebilsin diye.
Bir gülün yaprakları kadar titrektir yüreğim benim; rüzgârdan bîhaberken yaşadığını iddia eden bir kelebek gibi. hayatı özlemlerindeki kadar yalın sanan; her güzel’i yar bilen, her çiçekten bal yapabileceğini sanan. her baharda cana ereceğini sanan, her cemreyi hayat’a müjde sayan bir kelebek gibidir benim yüreğim.
Hazanda toprakla hemhâl olan yapraklar gibi savunmasızdır benim yüreğim; savrulmayı hayatın gereği bilen, vuslatın gereği sayan. toprağı öptüğünde beyaz’ın hıfziyetinde kalacağını düşünen yapraklar gibi. kış, mü’minin baharıdır*** diyerek sevgisinin rotasını ibadetinin gölgesinde çizer sevgili; her demin baharı başkadır aslında. Her ölümün bahanesi, bahara varmaktır.
Yüreğe gelen ilham kadar geçicidir benim yüreğimin ömrü; pervanenin ömrü kadar. şem’im aşk’ın “elif” halini yaşarken ben “dal” oluyorum aşk karşısında; ben lâl oluyorum hayat karşısında…Ben susmayı seviyorum….
Bir bebeğin acziyeti kadar derindir benim yüreğimin el-hakîm karşısındaki acziyeti.hikmetin muhafızı sanki ömür tezgahıma gelenler. Letâfetle dokunan yâr’in hikmeti bu kadar gizli olamaz gündelik telaşların donattığı hayatın kıvrımlarında. Bu kadar gizli olamaz aşk! Bu kadar gizlenemez hüzün, aşk’ın satırları arasına. Aşk ki aşikârdır her hali mecnunluğu hakkıyla yaşayana.
Bir Leyla yüreği kadar aşkı hak etmiştir benim yüreğim; çünkü yüreğin tabiatıdır aşk! Yüreğin tabiatıdır aşk için hazana razı olmak
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
Geri: Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
€lif bir dâüssıladır ruhumuzu semanın sonsuzluğuna ulaştıran.
Bir bulutun içindeki doğmamış yağmurdur €lif serin bir sessizlikle setrelenmiş ve ılık bir bulutla çarpışmayı bekler çatlamış topraklara hayat huzursuz ruhlara insirah sevgisiz kalplere sevgi geçimsiz huylara hilm vehimlerini hakikat zannedenlere huzur su-i zanna esir olmuşlara güven çaresiz âŞıklara deva olarak inzâl olmak düşüvermek için.....
Bir bulutun içindeki doğmamış yağmurdur €lif serin bir sessizlikle setrelenmiş ve ılık bir bulutla çarpışmayı bekler çatlamış topraklara hayat huzursuz ruhlara insirah sevgisiz kalplere sevgi geçimsiz huylara hilm vehimlerini hakikat zannedenlere huzur su-i zanna esir olmuşlara güven çaresiz âŞıklara deva olarak inzâl olmak düşüvermek için.....
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
Yapma Gönül;
Bu Postu Sana Ulu Orta Serdirmezler...
Dilenci Kılığıyla
Saraya Girdirmezler...
Çöllerde Sevdan İçin İmtihan Vermeden
Her Mecnun diyeni;Leyla'ya Erdirmezler...
alıntı
Yapma Gönül;
Bu Postu Sana Ulu Orta Serdirmezler...
Dilenci Kılığıyla
Saraya Girdirmezler...
Çöllerde Sevdan İçin İmtihan Vermeden
Her Mecnun diyeni;Leyla'ya Erdirmezler...
alıntı
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
Kimselere söyleyemediklerimi bir Sana söylerim Allah’ım. Kimselerden isteyemediklerimi bir Senden isterim. Çaresizim Allah’ım, öyle çaresizim ki, tek çarem Sensin. Sana o kadar çok seslenmek isterim ki, ama gönlümün sesi kısılıyor Allah’ım. Dimağımızda tat bırakmıyor ettiğimiz sözler... Çünkü sana ait sözleri unuttuk...
Açamadığımız yüreğimiz için bizleri affet...
Gönlümüzde goncalar açmayan Güllerimiz var.
Gülden sitem eden sevgilerimiz var.
Gülşenlere çeviremediğimiz gülüşlerimiz var.
Gülü zara dönmeyen sinelerimiz var...
Boynu bükük kalışlarımız var bizim sensiz kalışlarımız susayışlarımız...
Aferinler fısılda yüreklerimize ne olur!
İçimizde sakladığımız ve bir türlü kimseye haykıramadıklarımız var.
Sensiz kalışlarımız var...
Gönlümüzde goncalar açmayan Güllerimiz var.
Gülden sitem eden sevgilerimiz var.
Gülşenlere çeviremediğimiz gülüşlerimiz var.
Gülü zara dönmeyen sinelerimiz var...
Boynu bükük kalışlarımız var bizim sensiz kalışlarımız susayışlarımız...
Aferinler fısılda yüreklerimize ne olur!
İçimizde sakladığımız ve bir türlü kimseye haykıramadıklarımız var.
Sensiz kalışlarımız var...
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
Similar topics
» Yüreğim duamdır, duam yüreğim !
» Züleyha Ne Kadar Ateşse, Yusuf da O Kadar İffetti
» Dünyanın En Güzel Yüreği
» Züleyha Ne Kadar Ateşse, Yusuf da O Kadar İffetti
» Dünyanın En Güzel Yüreği
1 sayfadaki 1 sayfası