Giriş yap
Similar topics
Üye Paneli
Profiliniz Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Sosyal Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Özel Mesaj Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
Kimler hatta?
Toplam 237 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 237 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 392 kişi 10.10.24 17:51 tarihinde online oldu.
En son konular
En bakılan konular
Istatistikler
Toplam 278 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: CANAN CAN
Kullanıcılarımız toplam 14129 mesaj attılar bunda 6601 konu
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
SiTeMiZi NaSıL BuLDuNuZ ?
+8
ilk vahiy
Berzah
EyLüL
ABDUSSAMED
XYQ
*GüLer*
demirci mustafa
RıZa BeRKaN
12 posters
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·. _.: İRFAN MECLİSİ & RAH-I AŞK :._.·´¯) :: İSTEK VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
1 sayfadaki 1 sayfası
SiTeMiZi NaSıL BuLDuNuZ ?
Kardeşlerimiz Sitemiz İle İlgili Görüşlerinizi Bu Başlık Altına Yazabilirisiniz...
RıZa BeRKaN- KuRuCu / YöNeTiCi
Geri: SiTeMiZi NaSıL BuLDuNuZ ?
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah.
Siteniz demiyorum sitemiz demek istiyorum.Allah cc. emeklerinizi zayi etmesin,çok güzel bir hizmete imza atmışsınız,Allah cc. rızası doğrultusunda hizmet etmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun,girenlerde hayır bulsun,dua etsin,dua alsın,Ahiret için bir kazanç vesilesi olsun.
Allah cc. emanet olunuz selam ve dua ile.
Siteniz demiyorum sitemiz demek istiyorum.Allah cc. emeklerinizi zayi etmesin,çok güzel bir hizmete imza atmışsınız,Allah cc. rızası doğrultusunda hizmet etmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun,girenlerde hayır bulsun,dua etsin,dua alsın,Ahiret için bir kazanç vesilesi olsun.
Allah cc. emanet olunuz selam ve dua ile.
demirci mustafa- SADIK ÜYEMİZ
We ALeyküm SeLam ve RahmetüLLAH Mustafa abimizin dediği gibi ALLAH cc. emeklerinizi boşa çıkarmasın zamanla daha güzel olucak inşaALLAH.... ALLAH'ın izniyle Hayırlı OLsun girenlerde Hayır Bulsun, Dua Etsin, Dua alsın.... İNŞAALLAH....
SeLam We Dua iLe KaLınız...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SeLam We Dua iLe KaLınız...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son *GüLer* tarafından 13.03.10 21:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
*GüLer*- VEFALI ÜYEMİZ
Selamun Aleyküm
Site belliki yeni çok da güzel olmuş ama yeni mesajları yazınca üstte kalıyor alta doğru gitmesi gerekirken ayarlardan baktım da benmi düzeltemedim acaba ?
Site belliki yeni çok da güzel olmuş ama yeni mesajları yazınca üstte kalıyor alta doğru gitmesi gerekirken ayarlardan baktım da benmi düzeltemedim acaba ?
XYQ
XYQ demiş ki:Selamun Aleyküm
ve aleyküm es selam dediğinizi anladık kardeşim. Değişik bir uygulama olması yönünden şimdilik böyle uygun gördük. Kişisel ayarlardan düzelmez.
RıZa BeRKaN- KuRuCu / YöNeTiCi
esselamaleykümverahmetullahiveberakatüh.kardeşimin dediği gibi sitenizi değil sitemizi çok güzel hazırlanmış .emeği geçen herkesden rabbim razı olsun.rabbim riyadan uzak eylesin .rabbim gücünüzü kuvvetinizi razı olacağı şekilde artırsın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ABDUSSAMED- AKTİF ÜYEMİZ
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerçekten çok güzel olmuş Allah razı olsun bu ailenin bir ferdi olduğum içinde çok mutluyum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inşAllah hayırlara vesile olur kalp kırmaktan ve kalbimin kırılmasından rabbime sıgınırım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Allahım emeği geçen herkezden kat kat razı olsun inşAllah
SeLaM ve Du@ iLe
SeLaM ve Du@ iLe
EyLüL- BAĞIMLI ÜYEMİZ
SİTE BENİM; DOSTUM , KARDEŞİM , SIRDAŞIM, DERT ORTAĞIM OLDU. MÜBALAĞA YAPMIYORUM. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Berzah- VEFALI ÜYEMİZ
Rıza kardeşim selamunaleykum
Güzel bir forum.Allah razı olsun.Daha da iyi olur inşaAllah..
Güzel bir forum.Allah razı olsun.Daha da iyi olur inşaAllah..
ilk vahiy- ÖZEL ÜYEMİZ
Rıza Berkan Kardeşim çok güzel bir site...
Çok sık giremiyorum ama girdigim zamanlar çok güzel vakit geçiriyorum...
Rabbim razı olsun...
Ahhh...ahhh..birde şu ayarlarım düzelse dahada güzel olacak herşey :)
Çok sık giremiyorum ama girdigim zamanlar çok güzel vakit geçiriyorum...
Rabbim razı olsun...
Ahhh...ahhh..birde şu ayarlarım düzelse dahada güzel olacak herşey :)
Kardelen K...- MÜDAVİM ÜYEMİZ
es selamun aleyküm verahmetullahi veberekatuhu
değerli kardeşlerim forum çok güzeL,gözede hitab ediyor MAŞALLAH,
ALLAH emeklerinizi firdevs cennetiyle mükafatlandırsın inşaALLAH,bende aranızda olmaktan mutluluk duydum,inşaALLAH,benin bir huyum var rastladığım ALLAH için hizmet ettiğini düşündüğüm bütün sitelere üye olurum destek vermek için,nadiren,biriki sitede kalıcı olurum,işte bu sitede vazgeçemediklerimden,sitenizi tevafuken bulmuştum ve üye olmuştum ALLAH razı olsun hepiniz güzel karşıladınız,ama formatta favorilerimdeki bütün linkler silinmişti ve epeydir netimde sorun olduğu için bir süre gelemedim aranıza,ama şimdi msn gelen maillerde aradım buldum linki çok şükür aranızdayım yine,SEVGİLERİMLE,SAYGILARIMLA DUALARIMLA
değerli kardeşlerim forum çok güzeL,gözede hitab ediyor MAŞALLAH,
ALLAH emeklerinizi firdevs cennetiyle mükafatlandırsın inşaALLAH,bende aranızda olmaktan mutluluk duydum,inşaALLAH,benin bir huyum var rastladığım ALLAH için hizmet ettiğini düşündüğüm bütün sitelere üye olurum destek vermek için,nadiren,biriki sitede kalıcı olurum,işte bu sitede vazgeçemediklerimden,sitenizi tevafuken bulmuştum ve üye olmuştum ALLAH razı olsun hepiniz güzel karşıladınız,ama formatta favorilerimdeki bütün linkler silinmişti ve epeydir netimde sorun olduğu için bir süre gelemedim aranıza,ama şimdi msn gelen maillerde aradım buldum linki çok şükür aranızdayım yine,SEVGİLERİMLE,SAYGILARIMLA DUALARIMLA
son-seyyide- ÖZEL ÜYEMİZ
Aleyna aleyküm selam
Eksik olma inşaallah Son Seyyide
Bizler de sizlerle bir arada olmaktan çok huzurlu ve mutluyuz.Hak Teala amacımızdan ayırmasın ve sitemizi sizin gibi halis niyetli kardeşlerle buluştursun inşaallah.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
RüveYde- KuRuCu / YöNeTiCi
Selamun aleyküm
Daha yeni alışmaya başlıyorum güzel ve sakin bir forum.Hazırlayanların ellerinize sağlık.Ama şu butonların resimleri önceden böyle değildi.Resimler silinmiş yenileriyle değiştirilmesi iyi olur.
Daha yeni alışmaya başlıyorum güzel ve sakin bir forum.Hazırlayanların ellerinize sağlık.Ama şu butonların resimleri önceden böyle değildi.Resimler silinmiş yenileriyle değiştirilmesi iyi olur.
AhSeN- ÖZEL ÜYEMİZ
Aleyküm selam Ahsen
İmages'e yüklenen tüm resimler silindi maalesef.En kısa sürede düzeltilecektir inşaallah.
İmages'e yüklenen tüm resimler silindi maalesef.En kısa sürede düzeltilecektir inşaallah.
RüveYde- KuRuCu / YöNeTiCi
.:. i R F @ N _ M E C L i S i .:. R @ H - i _ @ S K .:. :: (¯`·. _.: İRFAN MECLİSİ & RAH-I AŞK :._.·´¯) :: İSTEK VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
1 sayfadaki 1 sayfası